29 Ağustos 2011 Pazartesi

Bu Diyet İnanılmaz !!

Mucize diyet
     Karşınızda Fil Diyeti 

   Uzun zamandır Fazla kilolarınız ile başınız dertte mi ?
Sanırım artık çözüme yaklaştınız diyebilirim.Bu diyeti denediniz mi? denemediyseniz fazla kiloları ile sorun yaşayanlara tavsiye ediyoruz.Verdirdiği Kilo miktarı ile diyet rekorlarını alt üst eden bir diyetten söz ediyoruz uygulandığı takdirde biran önce vucudunuzla barışık hale geleceğiniz kesin.Sanırım artık bu diyetin tarifini öğrenmek için sabırsızlanıyorsunuz

           İşte Uygulayabileceğiniz şok diyetin tarifi.
Sabah Kalkınca
2 su bardağı ılık su

Kahvaltı
Şekersiz Çay
1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız beyaz peynir
Salata ( Yağsız )
1 ince dilim ekmek ( Kepekli )

Saat 10:30-11:30
1 Elma
½ Kase Kaymaksız Yoğurt

Öğlen Yemeği
½ susuz sebze yemeği
50 gr.(1 küçük parça) beyaz et
Yağsız Salata
1 Meyve (Elma-Portakal)

İkindi
2-3 adet kraker

Akşam Yemeği
1 Kase Çorba
½ porsiyon susuz sebze
Yağsız Salata
1 Meyve

Gece
1 Su Bardağı kaymaksız yoğurt yada şekersiz süt
1 meyve

Ben diyetle miyetle uğraşamam uygulayamam uygulasamda bozarım diyorsanız Amerikadan ithal Diyet yüzük yöntemini deneyebilirsiniz.Kilo vereyim derken sağlınızdan olmamınız dileği ile lütfen önce diyetin uygulanabilirliğini kontrol ediniz.Sağlıklı zayıflamak açısından sorun teşkil ederse uygulamamınızı tavsiye ederim.



Sağlıklı zayıflamanın En kolay Yolu
Tavsiye ürün1

Fazla Kilolar = Selülit





         Fazla Kilolardan Kurtul Selilütlerden Kurtul

     Selilüt nedir? Nedir bu selülit kadınların baş belası olan şey olarak tanımlayabiliriz.Bir çok kadına mini mini elbiseleri yasak eden korkulu kabus diyebiliriz.Oluşan portakal kabuğu görüntüsü çoğu kişide hiç de hoş izlenim bırakmayacağından kadınlar bunu hep saklamak isterler ve çok farklı yöntemler denerler.Çoğu zamanda kurtulamayacakları hissine kapılıp tamami ile bırakmaya karar verirler.
   Bu yazıda biz daha çok selilütler oluşmadan önce uygulanabilcek temel ve köklü çözümlerden selilütin nedenlerinden bahsedeceğiz.
Selülit bayanlarda yüzde 80-90 oranında görülür.Bu oran erkeklere oranla oldukça fazladır.Çünki selülitin oluşmasının temel nedenlerinden biride dişilik hormonu östrojen dir.Östrojen hormonu dışında insilün gibi hormonlarda selilüt oluşumunda  etkili olduğu için erkeklerdede nadiren görülebilir.
 
  Peki neden oluşur bu selilüt selilütin nedenleri nelerdir? Aslında Başlıca 4 ana madde sıralayabiliriz.

• Fazla alkol alımı
• Sigara kullanımı
• Kafein kullanımı
• İdrar söktürücü ve sürekli kullanılan ilaçlar

                Selilütü Önlemek İçin Ne Yapmaliyz.
    Selitü önlemek çoğu kişi arafında vaad edilsede neredeyse mümkün değil fakat selilüt oluşumu başlamadan önce yukarıda belirttimiz Dört neden uzak durmanız sadece selilüt değil diğer sağlık problemlerinden korunmak açısından da bir hayli faydalı olacaktır..Bunun yanında selitün en yakın arkadaşı fazla kilolardır fazla kilolardan kurtulmak için uzun uzadıya diyet yapmanız gerekir ya da buradan her yaşa her kesime uygun yeni çıkan kilo verme yöntemi diyet yüzükğe göz atabilirsiniz.

Sağlıklı zayıflamanın En kolay Yolu

Tavsiye ürün1

28 Ağustos 2011 Pazar

Zayıflamanın En Kolay Yöntemi

                            İnanılmaz Ama Gerçek 

        Çağımızın Hastalığı obezite özellikle Amerika dolaylarından yayıyalarak tüm dünyanın başlıca sorunlarından biri olan sorun artık insanların içinden çıkmak için çok çeşitli yollara başvurduğu bir problem olmaya başladı.Peki ne yapacağımızı biliyormuyuz.Genellikle zayıflamak için kullanılan belli başlı yöntemler vardır.Aklımza ilk gelen yöntem diyet yapmak olsa gerek fakat hepimiz diyet yapmanın aslında hiç de öyle kolay bir yöntem olmadığını biliriz.Zaten fazla kilolara sahip bir insansak irademizi kontrol altına almakta oldukça zorluk çekiyor olmalıyız.Bunun üzerine önümüze bir de katı kurallara sahip harfi harfiyen uyulması gereken diyetler konulur ve muhtemelen bir diyete başladığınızın ertesi günü diyeti bozmak zorunda kalırız.
          
                     Zayıflamak için başvuracağımız yöntemleri öğrenmek için de diyetisyene gitmemiz gerekir.Ama hepimiz biliyoruz ki diyetisyenler sadece tavsiyede bulunmak için bile yüzlerce hatta reklamnı yapmış bir diyetisyense binlerce lira ödememiz gerekebilir.Peki bu durumda pes edip hayatımıza fazla kilolarımızla mı devam etmeliyiz ben buna katılmıyorum.İnsanlar yüzlerce yıl önce alternatif tıp yöntemlerini  buldu biz neden kullanmayalım.Çinliler akupunktur diye bildiğimiz yöntemi en eski tarihlerden bu yana uyguluyor ve sonuç elde ediyorlar.Şimdi elimizde bir fırsat olduğunu ve modern tıp ile akupunktur yöntemlerini birleştirdiğimizi düşünelim sonuç oldukça memnun edici olmaz mıydı?
             Günlük yaşantınıza devam ederken sadece vücudunuzn belli noktalarına hassad basınçlar sayesinde yavaş yavaş zayıfladığınızı görmek sizi nasılda mutlu ederdi değil mi? Sanırım biri bu sorunun cevabını oldukça fazla düşünmüş sorunun çıkış noktasından Amerika'dan bir çöüzüm geldi.

            Diyet yüzük yöntemi insanların fazla kiloları ile sorunlarını gidermek için çok etkili bir yöntem.stelik uygulması çok basit fazla kilolarınızdan kurtulmak için yapmanız gereken tek şey diyet yüzüğü ayak parmaklarınıza takmak vücudunuza uyguladığı basınçla bırakın diyet süzü sizi inanılmaz bir vüdut formuna soksun.
Diyet Yüzüğe Buradan Sahip Olabilirsiniz!!


Sağlıklı zayıflamanın En kolay Yolu

Tavsiye ürün1,