20 Eylül 2011 Salı

Günün Sağlık KoKan Yemeği Fasulyeli Pirinçli Barbunya

Barbunya yemeği
           Evet tüm zayıflamak isteyenler ve zayıflamak için ölümüne çırpınanlar bir gün ve gün de hazırlanacak yemek tarifi ile karşınızdayız.yuzukdiyeti.blogspot.com olarak bizler sizler için birbirinden sağlıklı birbirinden zayıflatıcı yemekler ile buluşturmaya devam ediyoruz.
Bu günün yemeği, sağlıklı olduğu kadar tadı ile vazeçilmez olan bit yemek tarifi Yiyelim güzellleşelim be :)

Buyrun Bizden sizlere Prinçli Fasulyeli Barbunya Tarfifi..Afiyetle yiyin efendim

MALZEMELER
150 gr. Barbunya fasulyesi
200 gr Amerikan Pirinci
1 yemek kaşığı soya yağı
1 baş doğranmış soğan
2 diş ince doğranmış sarımsak
1/2 çay kaşığı tuz ve acı biber
1/2 çay kaşığı kimyon
1 kutu mısır konservesi (suyu süzülmüş 140 gr.)
8 adet gözleme
80 gr. Rendelenmiş kaşar peyniri
2 adet ince doğranmış taze yeşil soğan
4 yemek kaşığı az yağlı yoğurt

HAZIRLANIŞI
Bir tencerede fasulyelerin üzerine çıkacak kadar su ilave edip 1 gece bekletin. Ertesi gün 1-2 saat süre ile pişirin. Pirinci tuzlu su içinde orta ateşte pirinçler suyunu çekene kadar kaynatın. Yağı geniş bir tavada kızdırın. Soğan, sarmısak, acı biber ve kimyonu ilave edip sote haline getirin. Suyu süzülmüş fasulye ve mısırı ilave edin ve karıştırdıktan sonra karışım ısınana kadar 2-3 dakika pişirin. Usulüne uygun olarak gözlemeyi hazırlayın. Her gözlemenin içine hazırladığınız harçtan birkaç kaşık koyun, peynir, yeşil soğan ve yoğurt ilave edin. Gözlemeleri sarıp servis tabağına alın, isteğe göre mısır cipsi ile ve servis yapabilirsiniz.

(6 kişilik)

Her servis 178 kalori, 7 gr protein, 7 gr yağ, 28 gr karbonhidrat, 0 gr doğal lif, 0 miligram kolesterol ve 0 miligram sodyum içerir

      Bak ya zayıflamak isteyen hanımlar size bizden başka kim bu kıyağı yapar.Uğraşırsınız didinirsiniz kilo vermek için neler edersiniz peki biz yuzuk diyeti sakinleri sizin için bir şeyler yapmazmıyız buyrun size miss gibi sağlıklı yemek.Ama yok ben yemek memek sabredemem diyenlere diyet yüzüğü denediniz mi? diyoruz.

Diyet Yüzük ile zayıflamak için Tıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder