18 Eylül 2011 Pazar

Kilo Verdiren Yemek Tarifleri

        Yemek yiyerek kilo verin evet bütün vucudu ile barışık olmak isteyen fakat fazla kiloları yüzünden barış imzalayamayan deli gibi kilo vermek isteyen güzide insalar hoş geldiniz. Sizler için sağlıklı beslenmek ve zayıflamak adına hazırladığımız tüm çalışmlarımız hızla devam ediyor.O zaman ne yapıyoruz yemek tarifimizi paylaşıyoruz bugun ki şanslı yemeğimiz çocukların baş düşmanı kilo vermek isteyenlerin can düşmanı adeta sağlık abidesi Peynirli brokoli çorbası ...


         Malzemeler
Kararınızca brokoli
2 çorba kaşığı tereyağı (Hazırlayacağınız kişi sayısına ve kullanacağınız brokoli miktarına göre ayarlayınız burada 700 gr brokoli için uygun miktar yazılmıştır)
      Yarım Demet Taze soğan
      1 Adet Defne yaprağı (Hmm ne de güzel kokar :))
      1 Tatlı kaşığı Kekik

       Hazırlanışı
     Tereyağında unu kavurun. Tavuk suyunu ve tuzu koyun, kaynatın ve brokoliyi, taze soğanı, defne yaprağını ekleyin. Brokoli pişince, defne yaprağını tencereden alın. 2 su bardağı sütü, krem peyniri, karabiberi, kekik ve muskatı tencerenize koyun ve el blenderi yardımıyla pürüzsüz hale getirin. Üzerine kaşar peyniri rendeleyerek servis yapın.

      Ve işte leziz brokoli çorbamız hazır.Artık kalbinizdekilerle afiyetle yiyebilirsiniz.Ama ben zayıflamak istiyorum fakat böyle sağlıklı yemek işleri ile felan uğraşamam benim iradem sıfır diyet beni bozar diyorsanız :)

Diyet Yüzük için Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder