16 Kasım 2011 Çarşamba

Büsküvili Pasta Yemek Tarifi

Büsküvili Pasta Yemek Tarifi
       Merhaba yemek tariflerinin peşinde koşan, kilo vermenin yollarını arayan, zayıflamak isteyen sevgili ziyaretçilerim.Herzaman olduğu gibi paylaşımlarımıza devam ediyoruz.Güya zayıflama sitesiyiz ama bizdeki bu tatlı tarifleri merakı oldukça bizim ne kendimizin ne de başkalarının kilo vermesiniz sağlamamız oldukça zor :) Bu işin şakası tabiki zayıflamanız içinde gerekli olan paylaşımları elimizden geldğince yapmaya çalışıyoruz.Herkesin ideal kilolarına kavuşmak hakkı öğle değil mi?

       Bugün ki yemek tarifmiz bisküvili pasta aslında hazırlanısını ve anlataımını bir ev hanımına yapmak bence gereksiz.Bu kadar basit fakat bir o kadar da lezzetli olan pasta tarifini eminim ki birçok ev hanımı adı gibi biliyordur.Bisküvili pasta aynı zamanda çocuklarımızın da rddetmeden önlerine sunabilceğimiz harika bir lezzet :) O zaman ne yapıyoruz.Bisküvili pasta tarifimizi hemen uygulamaya geçiriyoruz.

MALZEMELER
1 paket krem şanti
1 şişe süt
1 çay kaşığı kakao
2 paket kakaolu bisküvi
100 gr fındık

HAZIRLANIŞI
Biküvileri ufak ufak kırın. Diğer tarafta krem şanti ve soğuk sütü çırpın. İçine kakao ve dövülmüş fındık koyun. Bisküviler ve bu karışımı kaşıkla düzelterek, altına naylon torba döşenmiş bir kalıba boşaltın. Buzlukta 2 saat bekletin. Hafifçe donmaya başlayınca ters çevirin ve servis yapın.

Zayıflamak konusunda sıkıntı çeken ziyaretçilerimiz için Diyet Yüzük (tıkla-incele)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder