12 Ekim 2011 Çarşamba

Avcı Usulü Kuzu Bacağı Nasıl Yapılır?

Avcı Usulü Kuzu Bacağı

Evet Kilo vermek isteyen sağlıklı zayıflamanın yollarını arayan sevgili insanlarımız dünya mutluluk dolsun her yanı neşe ve huzur sarsın :) Kendimi fazlası ile barışçıl hissettim bugün.Sizlerle elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıyorum he bu arada steve Jobs'ı kaybettik rakiplerini bile üzdü ölümüyle hayran lunası kişilerden bir tanesiydi kendisi Ne diyelim efendim ölnele ölünmüyor ama insana koyuyor.O zaman ne yapıyoruz zamanımızı güzel yemekler ile değerlendiriyoruz Umarım sevgi ve lezzet dolu paylaşımlarımızdan faydalanmaya başlarsınız lüfen yemek tariflerinizden sonra yorumlarınızı esirgemeyin.

MALZEMELER
4 Adet Kuzu İncik
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
2 Adet Çarliston Biber
2 Adet Domates
Tuz
Kızartmak için Sıvı Yağ


HAZIRLANIŞI
öncelikle sıvı yağı tavaya alın. Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın. Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun. Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin. Unun rengi değişene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı salçayı ilave edin. Yeterince suyu ekleyin. Kuzu inciklerini tencereye aktarın. Et yumuşayana dek pişirin.
Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun. Kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin.Mantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun.
Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin. 1-2 taşım kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.

Avcı Usulu kuzu bacağı tarifimizi verdik dilerim zayıflamak isteyenlere işkence olmuyordur :) Şaka bir tarafa umarım yemek tariflerimiz sevgi dolu huzurlu sofralarınızın baş tacı olur yorumlarınız bizim için hazinedir sağlıkla kalın efendim.
Eğer diyet uygulamakta sorun yaşıyorsanız lütfen diyet yüzüğe göz atın.

DİYET YÜZÜK (TIKLA)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder