Sebzeli Tavuk |
MALZEMELER
2 su bardağı pirinç
2 parça tavuk göğsü
1 su bardağı bezelye
1/2 kg mantar
1 adet soğan orta boy
karabiber
tuz
2 adet orta boy havuç
HAZIRLANIŞI
Tavuk haşlanır ve küçük parçalar halinde doğranır. Sebzelerde küçük parçalar haline getirildikten sonra önce havuç sonra soğan mantar ilave edildikten sonra pembeleşinceye kadar pişirilir daha sonra bezelye ve pirinç
konularak biraz daha kavrulduktan sonra yeteri kadar tavuğun suyu konularak baharatlar ilave edilir kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirilir.
Bütün ziyaretçilerimize afiyet bal şeker olsun efendim.Sağlıklı ve mutlu sofralarda ideal kiloya diyet yaparak değil gönlünüzce yiyerek ulaşmanız dileği ile :))
Diyet yapmakta zorlanan insanlar için diyet yüzük (tıkla-incele)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder